Asociatia de Tineret CooL.T - StreetBall Competition



Acesta e primu meu blog, si m-am gabdit ca primul post sa fie ceva legat de ceva ce ma preocupa mult in viata asta de ceva timp incoace...

Asociatia de Tineret CooL.T este o organizatie non guvernamentala (ONG) care are ca scop organizarea de evnimente pentru tinerii din Romania.Cel mai important eveniment de pana acum ce il organizam este StreetBall Competition, de care daca nu ati auzit pana acum, cu siguranta veti auzi de anul acesta incolo.Este deja a 4-a editie, si avem planuri mari!

Ce legatura am eu cu acesta treaba?eu sunt presedintele CooL.T.

De unde a venit ideea?Initial a pornit ca un ajutor pentru a obtine sponsorizari pentru dezvoltarea "Street"-ului, dar si ca un raspuns la toate ONG-urile care se ocupa cu diverse probleme ale societatii, cum ar fii copii strazii, copii bolnavi de diverse lucruri, cu batrani, sau cu integrarea minoritatilor ( a se citi aici rromi - tigani - gipsys sau cum mai ii numim noi pe aici)...eu nu zic, nu am nimic cu nimeni, e bine sa se faca pentru toata lumea un ajutor, dar care in mod normal ar trebui sa vina de la stat, dar pentru noi, oamenii normali, nu face nimeni nimic???

Asa ca am zis sa facem noi CooL.T - care initial am fost doar eu cu un bun prieten de-al meu, Aty, caruia ii multumesc ca a fost alaturi de mine, si mi-a suportat toate iesirile nervoase de-a lungul timpului. Noi am trecut prin multe "greutati" impreuna - si acum speram sa se dezvolte tot mai mult miscarea in Romania - incepand din nou, ca la revolutie in Timisoara!

Acum termin primu meu post mai brusc, dar oricum sper sa vad ceva reactii pozitive de la voi si sper ca in timp sa dezvoltam asociatia asta pentru tineri cat mai mult!



V-am lasat,

BAU!



P.S. - daca vreti sa ai vedeti ce si cum e nou cu CooL.T intrati si pe forumu nostru - CooL.T


5 comments:

Anonim spunea...

felicitari....

Anonim spunea...

Hehe...mi-a placut fraza "pentru noi, oamenii normali, nu face nimeni nimic???". Mda, cam asa este. De multe ori ma simt "ignorat" de societate. Mai tii minte, aseara cand eram la coada la Real si ziceam la misto "sa ne prefacem ca suntem handicapati sa avem prioritate la caserie". Cam asta e lumea noastra. Nu am nimic cu bietii oameni, doar ca...mai existam si noi!!

Legat de Asociatie trebuie sa reusim sa ducem pana la capat tot ceea ce ne-am propus, sa ne indeplinim visele, chiar daca
intampinam obstacole, ca si pana acum defapt, dar trebuie sa trecem peste ele, again "ca si pana acum":)

"iesiri nervoase" =)) stai chill, cu totii avem din alea. Te mai miri?! Uite-te in jur in ce lume traim....;)

Anonim spunea...

in legatura cu blogu sooper tare, imi plac temele pe care le-ai abordat si cum le-ai abordat

Anonim spunea...

super interesante temele...felicitari

Andyno spunea...

OOO daaa, cica sa ne COOLTivam si noi la un baschet la o schema, ca mai nou cred ca o sa trebuiasca sa facem competitii pe Luna ca sa putem atrage atentia; in aviza sponsorilor:"NE DATI ORI NU NE DATI?, DAR MAI BINE NE DATI, NE DATI"... dar nu picioare si promisiuni fermecate mai bine: O zi buna si BAN(i)NER-ul DUMNEAVOASTRA.....

Da era sa uit
FELICITARI pentru blog