Despre candidati in TM!

Tocmai am dat de blog-ul domnului Emil Cristescu, candidat independent pentru consiliul local timsioara acum, in 2008.AM postat acolo urmatorul text, o intrebare de altfel!

meHIGH - Intrebare despre partea de sport! |19-05-2008 21:13:09

Va salut!Eu sunt Mihai ( http://mihaigabriel.blogspot.com/ ) ,presedintele unui tanar ONG timisorean.Eu cred ca in Timisoara nu se face destul sport si nu prea se promoveaza cultura suficient!In plus, cam toate ONG-urile dupa parerea mea sponsorizeaza doar case de copii si/sau de batrani.Pentru tinerii normali nu se prea face nimic!De aceea am facut Asociatia de Tineret CooL.T http://www.coolt.ro . Noi avem un proiect sportiv in Timisoara - StreetBall Competition - suntem in al 4-la an de desfasurare.Si anul trecut, si anul acesta, am fost la Hotel Timisoara, sa lasam un proiect, si sa discutam eventual despre o posibila spoonsoriszare din partea Bega Grup, stiind ca bega grupa a preluat CSS Timisoara.Raspunsul a fost - Bega nu sponsorizeaza evenimente sportive, ci doar fundatii care se ocupa cu copii si batrani.Am inteles ca exita si o reduce in ceea ce priveste cazareqa celor care vin sa cante la opera romana din timisoara.
Intrebarea mea vine aici, in final:
Cum pot eu sa pun stampila si deci votul meu sa-l dau cuiva care spune ca promoveaza sportul, dar in realitate nu-l ajuta?!
Chiar as fi curios de un raspuns, chiar daca nu pe site, macar un raspuns pe mail.


  Sun realmente curios daca va raspunde!E clar ca nu el scrie, dar poate ajunge si pe la ochii lui postu meu si poate se enerveaza si pune pe cineva sa-mi dea un raspuns.
  Daca primesc ceva, am sa va arat si voua sa vedeti ce candidati avem. ;)

  V-am lasat pana data viitoare,
  Bau!

  P.S. Pentru a fi fair-play, completez postul cu linkul catre blogul d-lui Emil Cristescu - www.emilcristescu.ro

7 comments:

Lucian Sava spunea...

puteai sa pui si linkul catre respectiva pagina. asa ar fi fost onest. tu ai pus in acel comentariu doua linkuri. oricum, mersi pentru vizita. admin ec.ro

Lucian Sava spunea...

ce te face sa crezi ca nu el scrie? (acum am citit si finalul postului tau, initial crezand ca doar esti in criza de subiecte). El scrie, frate, chiar el. tu ai lasa p[e cineva sa raspunda la tot felul de mesaje in numele tau?, :) fii serios. the same

meHIGH spunea...

"frate" ian, sa o luam cu primu punct:
1. intr-adevar, puteam sa pun linkul...ceea ce am si facut acum.Am remediat problema.nu era fair-play din partea mea.Acum e totul in regula.
2. eu, daca as fi candidat la un post public, as avea o echipa de campanie.ceea ce banui ca si dl Cristescu are.Si eu, DA, mi-as lasa echipa de campanie si marketing politic sa se ocupe de pustani de astia care pun tot felu de intrebari.Pentru ca acei oameni sunt specializati in marketing, psihologie umana, si automat dau raspunsuri "frumoase", coafate cum trebuie.Exemplu cel mai usor e minunatul presedinte basescu, care e cel mai bun produs de marketing politic din toate vremurile in romania.
Asa ca...raspuns final, da, eu as lasa pe altii sa raspunda in locul meu.

Lucian Sava spunea...

sorry ca te-a deranjat acel "frate". e ok, te cred, tu ai lasa pe altul sa raspunda in numele tau. ei bine, emil cristescu e singurul care raspunde pentru faptele sale. e o chestiune de alegere personala. in orice caz, tinem legatura!.

cand o sa candidezi tu iti fac un blog fain si o sa-mi placa sa raspund in numele tau. ca tare ma mancau palmele sa-ti scriu ca raspuns la primul tau post pe www.emilcristescu.ro ca da, cunosc StreetBall Competition, am fost editiile trecute in trecere pe acolo si m-am bucurat ca niste tineri au realizat asta si bucuria mea a fost dubla pentru ca eu NU am dat bani si, uite, totusi acest event sportiv are loc si, mai mult, chiar onorabil organizat. M-am saturat de oameni care imi cer bani. Sposorizari, mecenate etc. Toti fac cele mai minunate lucruri din lume! Dar, oare, cat de bogat oi fi devenit eu in ultimii ani, pot sa onorez toate cererile? Si daca nu le onorez pe toate, or sa se supere tare, tare pe mine acei tineri? Uf, dar nu, eu NU sunt emilcristescu si nici mihai. si nu pot raspunde decat in numele meu. pentru ca asa se asteapta cel care a postat mesaj. asa e onest. oameni care sa poata lua locul altora cu usurinta gasesti in dune, frank herbert. si nici acolo, unde e vorba despre clone. hai c-am scris destul, ne auzim, vizitatori cat mai multi si multe clickuri pe adsensul tau iti doresc!

p.sp: ti-am dat un delicious.

and3street spunea...

Mijto, chiar fein i-ai scris D-lui Cristescu, cred ca l-ai cam pus pe ganduri, desi la cat se gandesc la noi indivizii astia in costume de clasa, nu cred ca dau doi bani pe cei ca noi muritorii. Si toate ca toate ,"astia" ar fi in stare sa isi vanda copiii pentru niste voturi.

Anonim spunea...

Stai tu linistit ca la Cristescu nici nu au ajuns discutiile astea. Ala habar n-are de bloging!!! Chiar daca ian sustine in sus si-n jos. N-ar el timp de asa ceva.

Lucian Sava spunea...

Pentru Anonim: Crezi? ce zici de campania AdWord? Ar accepta cineva sa plateasca pentru o chestie de care habar n-are. Intra pe site sa vezi ca Emil cristescu isi modereaza comentariile. Uite, ca sa-ti fie mai usor: www.emilcristescu.ro