Am vazut acum diverse promotii la media galaxy, domo, flanco si alte magazine de gen ca daca iei acum un LCD TV si Romania trece de grupe primesti o reducere de 15-20%, si tot asa pana la gratis daca ajungem in finala.
  Eu ma intreb ca simplu ceatean ca ma mai uit un pic la fotbal, oare chiar asa nu avem deloc sanse?Eu unul sper sa si castigam CE.Ca nu e asa de greu...Grecia cum a reusit?E clar ca e greu sa iesim din grupe, dar daca trecem de franta, olanda si mai ales de italia, chiar nu prea mai ar cine sa ne bata in afara de cehia si germania.Eventual noi, si mentalitatea noastra.Ne temem de performanta.Imi aduc aminte aici de meciu Stelei cu M'borough.Logica tipic romaneasca...hai sa aparam rezultatul!si pana la urma o luam!asta e, dar potential ar fii sa facem o surpriza frumoasa.
  Sa nu deviez prea tare...voi ce aveti de gand sa faceti?Ati pune un pariu pe catevamilioane bune sa luati un LCD acum si POATE primiti banii inapoi?Promotiile de cum vin numa bine pentru cine oricum isi planificase sa-si ia un lcd...dar eu unu, acum nu m-as risca ;))
  Sunt curios ce ziceti si voi de strategia asta de marketing si ce credeti ca va face Romania in grupa asta de foc!

  Va las acum,
  Bau!

2 comments:

and3street spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
and3street spunea...

HA HA HA, cat de manipulanta e Piata romaneasca, auzi tu, sa iei un lcd si sa primesti reducere , daca ajunge echipa de fotbal a romaniei in grupe. Mai, asta imi miroase a disperare, sincer eu cred ca daca romanii ar fi pasionati de balet (like never), probabil cei de la flanco sau media galaxi ar fi angajat niste balerini sa steie in limba in fata vitrinelor. Si mai este o problema, poi si daca nu=mi place fotbalul si vreau sa-mi cumpar un lcd, ce fac? ca eu poate vreau sa vad un Tim Duncan sau pe Wade cum distruge un cos SLAAAM, sau mai stii imi place Polo, ca poate eu nu mai vreau sa-mi cumpar tembelizor din cauza reklamei. Bineinteles asta e o curiozitate de a mea, sa nu se inteleaga gresit, din partea mea sa fi castigat si campionatul, ca io sincer mai mult ma-m uitat la volei femini pe eurosport decat la fotbal. Atata tam tam mai frate pai banuiesc ca ar fitrebuit loate ca model astfel de magazine gen flanco:)))Ia gandestete...Ce s-ar fi intamplat daca romania ar fi intrat in grupe si poate ar fi intrat si in sferturi(maybe next year)? Poate atunci toti suporterii ar fi primit un lcd gratuit, Of ....cata fotbal...