Raspuns de la Emil Cristescu

Sunt placut surpins ca am primit raspuns pe www.emilcristescu.ro

emil cristescu |19-05-2008 22:23:58

Begagrup a sponsorizat si sponsorizeaza proiecte foarte variate: cultura, ecologie, asistenta sociala,asistenta medicala si SPORT. Daca imi spuneti cu cine ati discutat, va pot spune cit de competent era sa va dea un raspuns la cererea Dvs.de sponsorizare.

meHIGH - Raspuns neconcludent... |19-05-2008 22:47:19

E cel mai usor mod de a spuneca cineva nu e competent in a da un raspuns despre sponsorizare din partea unei firme.Dar acea persoana are directive clare de a nu da sperante pentru un proiect daca nu vin din partea cuiva cunoscut sa zicem asa.Sa nu le spunem pile.Nu cumva exista directive de a nu se ajunge la persoana care e competenta pentru a da o sponsorizare?E cel mai simplu asa.
Nu zic aici numai de dumneavoastra...dar zic in general la firmele mari care ar putea ajuta dezvoltarea unor proiecte se face in modul acesta.Si la domnul Banu de exemplu - BanuSport - nu am putut ajunge sa vorbim in mod direct cu dansul.Ni s-a dat un raspuns din partea celui care era la bar care s-a prezentat drept "Eu sunt Banu, spune-ti ce vreti", iar cand am ince[ut sa spunem, a zis sa venim sambata dimineata sa lucram pentru bani, nu sa cerem sponsorizari.Ceea ce a fost total neprofesional si penibil.
In incheiere va spun, asa, ca organizator al acestui eveniment - StreetBall Competition - din 2005 incoace la putine firme am ajuns sa discutam direct cu factorul de decizie.Majoritatea sponsorizarilor obtinute au fost din partea unor oameni cunoscuti.
Pacat ca in Timisoara, oras European si cica de 5 stele nu poti realiza nimik!!!
Sper sa mai primesc un raspuns, si poate ar fii interesanta o discutie mai larga pe teme de acest gen.Pe blogul meu personal am postal un articol pentru vizittorii mei in care imi exprimam curiozitatea daca imi veti raspunde...Am fost placut surprins sa vad ca da.Am pus in acel post si un link catre site-ul sumneavoastra.
Respect, Mihai P. http://mihaigabriel.blogspot.com/

4 comments:

Anonim spunea...

Iti garantez ca nu el a raspuns. Il cunosc si crede-ma nu este stilul lui de exprimare. Unu la mana. Doi, chiar n-are timp de blog in timp ce isi pregateste campania. Isi are oamenii foarte bine pregatiti si dimplomati care sa se "ocupe" de asa ceva.

meHIGH spunea...

nici nu ma gandeam ca e el...dar ian - adminu de pe site-u lui zice ca raspunde chiar el...uite-te la postu precedent ;) sa vezi ce zice

Selerines spunea...

Hi friend... I am from India. Your blog looks pretty cool and nice. I am interested to share my link with you. Are you interested my friend? Please visit my blog frequently and keep in touch there!!!! I hope you will accept my request. If you are interested, then please comment in my blog. Thank you!!!!

Manuel spunea...

Salut!

Sunt spaniolă, vedeţi-vă blog-ul în geovisite.com metí şi ceea ce mi-am văzut, am găsit foarte interesant si nimic, atunci când vă puteţi uita la mine că este de fotbal.

Chao.