A trecut ceva timp...

Nu am mai scris de ceva vreme...asa ca, pentru cei ce nu stiu, pentru o perioada voi locui in Amiens, Franta. Asta pentru ca in tara nu am gasit ceva ok de lucru, poate ca nu is destul de bun pentru Romania...

Anyway, in curand voi da drumul la cateva proiecte pe care o sa le anunt aici - unul din ele, de care va pot spune de acum, este un site/blog ce va compara viata din Ro(Timisoara in principiu) cu cea din Fr(Amiens si poate Paris).
Un alt proiect interesant pentru mine e sa continui blogul asta dar nu aici, ci pe potoroaca.co.cc
O sa mai anunt cel putin un proiect tare de tot, care cu siguranta o sa va intereseze ;)

Mai scriu ceva idei si cand im vine netu, acum scriu de la lucru.
Bau!

11 comments:

Anonim spunea...

Sa ai bafta desi, sincer, sa nu crezi ca asa usori prinzi un contract dincolo daca nu pleci cu un program finantat. Nu uita....si dincolo e greu. Iti zic din propria experienta. Nu gasesti un job la orice colt. Mergi cu un program pe un salar mizer si atat...vii inapoi si gata. Am fost in aceeasi situatie ca tine, stiu prin ce program ai plecat (Eurodyse, nu?), dar dupa ce am revenit mi-a fost mult mai usor. A contat mult experienta. Acum m-am angajat in tara si imi merge foarte bine. N-as mai pleca de aici pentru nimic. M-am scarbit de "occident". Sper sa ai si tu aceeasi bafta ca si mine...acasa este acasa. Nu uita asta niciodata.

meHIGH spunea...

Sal - sper sa am si eu noroc...clar...si sper sa si conteze experienta!
Tu unde ai fost cu Eurodyssee?In ce tara? Mie pana acum mi se pare super ok!

adda spunea...

vei vedea k asa va fi si in cazul tau.nu va mai trebui sa pleci prin tari straine...si nici nu o sa mai vrei.oricum nici nu o sa te mai las:))

meHIGH spunea...

salutare!
anonim,cine esti?
ne cunoastem?
esti din tm?
astept raspuns k sunt curios

Anonim spunea...

Da, sunt din tm dar nu ne cunoastem. Doar de pe bloguri ;) Eu am fost cu programul "ANPCDEFP- Tineri pentru Europa" in regiunea Rhone - Alpes, tot in Franta 5 luni de zile. A fost suficient. Interesant, experienta placuta, nu pot zice nu, dar atat. M-am imprietenit cu zeci de natii...draguti, party guys si m-am simtit bine printre ei. Dar dupa aceea fiecare pe drumul lui. Mai pastrez legatura cu unii. Experienta de care vorbeam va conta cel mai mult. Nimeni nu iti va zice NU pentru ca ai experienta in ceva. Chiar din contra, iti va aduce beneficii. Stai linistit. Doar sa ai rabdare si, vorba aceea, think positively iar totul se va rezolva. Nici mie nu din prima, nici din a doua...dar dupa un timp mi-am gasit ceva klumea. Odata si odata tot vine norocul. Rabdare. Atat. Mai ales ca vad ca cineva acasa te astepta.........

meHIGH spunea...

programul cu care ai plecat e tot de la prefectura?
in ce domeniu ai lucrat?
si unde lucrezi acum, de cand ai venit in tara?
imi spui si un nume, ceva?
oricum, mersik pt k mi-ai impartasit experienta ta!
bafta in continuare!

Anonim spunea...

Ma numesc Tudor. Nu ne stim live, ti-am zis. Doar de pe net, ne-am mai vizitat blogurile ;) Prefectura? Nu, nu are nici o treaba. Am plecat printro Asociatie culturala care facea parte din programul respectiv si am lucrat la o firma de turism promovand in principiu excursii in europa de est. Era marketing. Dar paralel am dezvoltat si siteul firmei respective. Acum, in tara, lucrez la o firma de design si creez siteuri web(partea de grafica) si panouri publicitare. (marketing again) Anyway, cu mare placere. Sper sa-ti fie de folos si sa ai parte de acelasi noroc. Multa bafta in continuare si rezistenta :)

meHIGH spunea...

ce blog ai tu?
si poti sa imi spui la ce firma?
iti dai seama k acum, dupa ce mi-ai zis, imi fac mari sperante k va fi totul ok atunci cand ma voi intoarce in tara.
nici eu nu as mai vrea sa plec, dar pt asta trebuie sa imi gasesc ceva bun de lucru in ro.
ms si succes!

Anonim spunea...

Pana acum nu sperai?! Nu e bine atunci. Chestia cu gasitul unui loc de munca este atat de relativa. Azi esti refuzat de toti, maine poti avea 2-3 oferte. Asa stau lucrurile pe piata. Si nu doar la noi. Eu in locul tau as fi mai optimist pentru ca la un moment dat ti se va da ocazia unui job calumea. Doar ca uneori in viata mai prinzi si momente grele. Te demoralizezi, etc...dar trebuie sa stii sa treci peste. Anyway, am avut un blog despre softulete, tu mi-ai vizitat odata blogul (poate inconstient) si de acolo am sarit
pe al tau. Al meu continea softuri mici de downloadat. Mi-a placut si inca il mai vizitez (de aici si commenturile) Numai exista caci nu prea mai am timp de administration. Adresa era www.hardshoft.blogspot.com.
Firma unde lucrez acum full time se numeste X3 Studios. Suntem vreo 6-7 angajati. E foarte faina atmosfera, tineri, funny atmosphere.
Ma bucur ca ti-am redat speranta, sper sa nici nu moara in tine never, dar iti repet si nu uita, ca nu obligatoriu iti gasesti in cateva saptamani. Poate dura si cateva luni de zile. Poate fi vorba de un upgrade... adica te angajezi pe un anumit post / esti placut de sef si te avanseaza, etc... Idea e ca se poate...doar timp si rabdare. Acum experienta ai, mai si alte cunostinte tehnice pe langa + sa numai vorbesc de experienta de viata. Bafta iti doresc.

meHIGH spunea...

Hey!
Stiu firma X3 Studios.
Mishu Rusoaie iti spune ceva?
Pe la ce liceu, scoala gen sau fac ai fost?
Poate totusi ne stim ;)
Oricum, super tare ca esti la X3.
O sa vad si eu cum sta treaba, poate o sa ma angajez si eu pe undeva, desi sincer nu asta e telul meu principal, asta e doar o kestie de moment, poate necesara, pentru a strange niste fonduri pt a pune pe picioare cateva proiecte personale.
Oricum, cand vin in tara poate iesim la o citronada sa mai povestim experiente. Da-mi si mie un add pe mess: mihai.potoroaca (yahoo sau gmail - de care preferi)
Ne mai auzim.
P.S. 1. Cum te-ai obisnuit cu tastaturile frantuzesti?
2. Cred ca-mi amintesc de blogul tau ;)
BAU!

Anonim spunea...

Nu, nu imi spune nimic numele asta, dar cu cea mai mare placere iesim la un suc cand revii in tara ;) Bafta cu proiectele tale. Sa reusesti ;)