Na salutari lumii care mai intra din cand in cand pe blogu meu.

Deja care ati mai intrat pe la mine pe aici stiti ca locuiesc prin tara franceza de deasupra de spania :)) Fiind pe aici, in sfarsit avand si net - pt ca pe aici e o problema sa faci rost de net - desi cand eram in tara credeam invers. Tot profitand de net, mai apucandu-ma asa din cand in cand doru de romanica, nu stiu de ce, dar ma mai apuca... :) ma pun si mai caut pe net muzica romaneasca. Acum, cum eu ascult mai mult hip hop decat alte genuri, caut logic hip hop.

Am gasit azi o kestie foarte tare 0 disrtactiva de-a dreptu parerea mea - sunt 2 filmulete de pe youtube cu inceputurile hip hop-ului romanesc. E foarte tare sa ii vezi pe diversi pe care ii stii cum is acuma, sa vezi de unde au inceput, cum aratau, ce ziceau...nu stiu daca ei mai tin minte sau mai vor sa tina minte, dar ar fii bine sa nu uite.

Ce am mai gasit foarte comic, e sa il vad pe tataee - mr. juice - de la mafia si pe caddy care atunci era altfel denumit - si erau ei asa doi copii slabuti (ca de altfel toti saracii ddin vremea aia - ca sala nu prea se exista prin 92) cum ziceau ei ca omoara, trag cu pistoale, iau droguri si altele.

Eu ascultam deja de pin 97 hop romanesc - si mafia erau intr-adevar destul de "duri", dar acum ca i-am vazut cum aratau, uai!!! =))  Just look si o sa vedeti ce zic. E PREA TARE!

O SA RADETI CU SIGURANTA!

Dupa ce vizionati ambele parti, as fii curios ca pareri aveti despre:

1.tataee si caddy; dana marijuana =))

2. chelloo (si cred ca apare si ombladon - e cu paru lung si carare pe mijloc=)) )

3. sapro (de la morometii pt cei care nu stiu)

4. restu pe care i mai stiti si vreti sa mentionati cate ceva de ei


Bun, cam atat, astept ceva commenturi ;)

Bau!