17 Decembrie

  17 Decembrie este o zi importanta.
  Pentru Romania, pentru ca la Timisoara a inceput Revolutia in 1989. Nu vreau sa mai tratez subiectul asta, ca oricum se discuta peste tot zilele aste doar de Revolutie...Deci nu are sens, dar din moment ce ma bucur de libertatile aduse de revolutie, ma bucur ca s-a intamplat si sunt mandru ca a pornit din orasul meu.

  Pentru mine personal, ziua de 17 Decembrie este foarte importanta! In aceasta zi, in 2006, am cunoscut-o pe

cea care, in 19 Decembrie 2006, avea sa devina iubita mea. Au trecut 3 ani de atunci si sunt din ce in ce mai bucuros ca am cunoscut-o, intamplator, pe hi5.
E super interesant cum, daca ceva trebuie sa se intample, se intampla, chiar daca cu 1 minut inainte nici macar nu te gandesti ca s-ar putea intampla asa ceva.
Asa s-a intamplat la mine; pe 17 Decembrie 2006...Mi s-a schimbat radical viata! In BINE.
Si acum, pot spune cu siguranta ca am invatat ce este iubirea adevarata!
Scriu acest articol pentru mine si pentru iubirea mea, Ada! Si e un simplu mod de a transmite mesajul meu. Te iubesc Adutza!
Ma bucur enorm ca ai aparut in viata mea!!!

Pentru cei ce ai intra din cand in cand pe blogul meu, si, poate nu ii intereseaza articolul asta, ASTA E! C`est la vie! E blogu meu, si pe aici din cand in cand mai imi exprim si eu feelingurile :P

Mai adaug o melodie ...
Stiu eu de ce, dar cine e curios poate sa o asculte, e o melodie foarte faina!

Cam atat pentru moment, mi-au venit azi cateva idei faine despre niste articole de scris, dar am vrut musai sa rezerv ziua asta pentru Ada, pentru mine.

Deci, in concluzie,
Adutza, te iubesc! si te astept!!!