Steaua, Romania, si istorie

  Felicit Steaua pentru accederea pentru a treia oara consecutiv in grupele Champions League. A fost un meci greu, dar totusi mai usor decat ma asteptam, tinand cont de puterea financiara a turcilor - tocmai ce l-au cumparat pe Milan Baros, ceea ce spune ceva despre Galata.
  Acum e un moment istoric pentru fotbalul romanesc. E un sezon in care avem 2 echipe in grupele UCL, iar 5 in Cupa Uefa. 7 echipe in total in Europa. Ar fi frumos daca toate aceste echipe s-ar califica in Primavara Europeana, indiferent de competitie.
  Sunt foarte curios de tragerile la sorti din UCL si Uefa Cup, sa vedem cine cum joaca. Voi reveni dupa trageri cu mai multe pareri. Eu personal mi-as dori ca Steaua sa fie in grupa cu Barcelona. De ce? E simplu! Pentru ca toate echipele din urna 1 sunt aproape imposibil de batut, macar sa fie Barca, sa vedem doua meciuri tari!
  In final, vreau din nou sa ii felicit pe stelisti, si vreau sa imi exprim parerea ca cei mai buni din teren au fost Radoi si Banel. Poate daca Stancu juca din primul minut avea sansa si el sa demonstreze mai multe, si poate chiar sa marcheze. Dar timpul nu e pierdut, o sa aibe minim 6 meciuri in care o sa poata sa-si arate valoarea!
  V-am lasat,
  Bau!