armonizare relatii 
cunoasterea profunda a celorlalti 
comunicare eficienta 



- Vrei sa iti imbunatatesti relatiile cu cei din jur sau cu partenerul de viata? 
- Vrei sa ii intelegi pe ceilalti mai profund? 
- Vrei sa intelegi ce se afla in spatele cuvintelor celorlalti?




NOU! Seminar din ciclul NLP Discovery in Timisoara: miercuri, 13 mai 2009

Cum e relatia ta cu ceilalti?
Un workshop de 4 ore in care inveti tehnici de comunicare profunde, prin care intelegi starea celuilalt, creezi raport si conduci relatia in directia in care doresti.

Dezvoltarea personala incepe sa prinda teren din ce in ce mai mult. Traim intr-o lume in care schimbare devine din ce in ce mai accelerata, schimbari la nivel global, schimbari de interese, de puteri, schimbari in grupuri, in familii, in cupluri.


Cum altfel poti face fata acestor schimbari decat schimbandu-te pe tine in permanenta, adaptandu-te, fiind atat de atent pentru a sesiza fiecare modificare a mediului in care traiesti si atat de flexibil pentru a te integra rapid. Si nu oricum, ci astfel incat sa fii multumit, sa fi ok cu tine insuti.

Deseori avem probleme in comunicare si desi dorim cu ardoare sa avem o relatie armonioasa cu persoana de langa noi, nu se intampla acest lucru. De ce?
Pentru ca uneori nu stim sa intram intr-un raport cu persoana respectiva, nu suntem pe aceeasi frecventa si chiar daca exprimam prin cuvinte ceva, corpul nostru spune altceva.

Inscrie-te la acest curs ACUM!
 

De ce NLP?
Workshopul abordeaza NLP in prezentare, pentru ca NLP este:
- Modul in care ne organizam prin limbajul mental perceptiile, pentru a crea realitatea proprie
- Studiul structurii experientei subiective in realitatea care ne inconjoara
- Studiul excelentei umane
- Un model asupra cum codam, transferam si modificam comportamentul

NLP se bazeaza pe modelarea umana si aduce instrumente pretioase in eficientizarea vietii personale, profesionale, a comunicarii la nivel profund si modificarea comportamentelor si extinderea posibilitatilor de actiune in situatii dificile.

NLP ne invata cum sa ascultam oamenii in alt mod, mai profund, mai puternic, sa ii intelegem mai exact ce vor sa spuna in spatele cuvintelor.

NLP vine cu tehnici asupra inconstientului, avand astfel renumele de a produce modificari profunde in profilul nostru:
- Sa modifici gandurile, actiunile, sentimentele
- Sa modifici obiceiurile
- Sa fii intotdeauna asa cum doresti (increzator, tenace, motivat, sensibil sau receptiv…sau oricum, doar sa doresti asta)

Putem fi stapani pe propriile noastre creiere, putem prelua controlul asupra creierului nostru si putem invata noi moduri de gandire. Creierele sunt foarte flexibile.

Ce contine workshopul si ce rezultate genereaza?

Va fi un mix de activitati practice, experimentare, demonstratii, introducere a modelelor cheie din NLP, discutii si intrebari de aprofundare. Vei avea o zi plina de descoperiri, invatare si castiguri asimilate intr-un mod distractiv, noi abordari NLP pe care sa le aplici la lucru sau acasa.

Teme abordate:
- Notiuni introductive despre NLP
- PACING, LEADING – exercitii utile in comunicare si influentare
Conceptele de pacing si leading sunt fundamentale pentru comunicare eficienta si apar in orice interventie NLP. In orice relatie intre 2 oameni este vitala existenta unei legaturi, a unui raport de rezonanta empatica, ca baza pentru constituirea unui climat de incredere reciproca si disponibilitate pentru comunicare.
Procesul prin care un individ contribuie la constituirea/construirea relatiei cu altcineva se numeste pacing. Facand acest lucru, cealalta persoana, observandu-ne pe noi, va gasi oglindita starea ei de a fi, modul ei de a trai respectivul moment, iar toate acestea vor creste sansele ca ea sa vada in noi un interlocutor bun, potrivit, cineva apropiat de starea ei de a fi.
Pacingul ofera abilitatea de a intra in acest raport cu cealalta persoana. Odata intrati in raport, putem opri mult mai usor persoana din comportamentul/discursul pe care il are si putem conduce persoana spre discutii pe care le dorim. Leading este astfel modificarea propriului comportament astfel incat interlocutorul sa ne urmeze in comportament/discutie.
- POZITII PERCEPTUALE – tehnica utila in cunoasterea unei alte persoane de la care putem invata ceva, pe care dorim sa o intelegem mai bine sau cu care avem un conflict. Tehnica confera o intelegere mai profunda a celorlalti, a motivatiilor proprii, credintelor, valorilor si modului in care se comporta.

Cand va fi workshopul: 13 mai 2009 ora 16:00-20:00

Locatie: Timisoara, Str. Filaret Barbu nr. 9

Pret: 40 ron

Informatii suplimentare si inscrieri la adresa office@nlpexplorer.ro