Zeitgeist, produs de Peter Joseph, a fost creat ca o exprimare filmica nonprofit pentru a inspira pe oameni sa priveasca lumea dintr-o perspectiva mai critica si pentru a intelege ca deseori lucrurile sunt diferite de cum par pentru cea mai mare parte a populatiei.

  Ca subtitrarea sa functioneze trebuie ca butonul "CC" sa fie apasat!

  Primul film a fost lansat in 25.06.2007 - Zeitgeit - The movie. 


  La 02.10.2008 a fost lansat Zeitgeist: Addendum.


  Urmariti ambele documentare care au castigat Best Feature Activist's Spirit la Activist Film Festival Hollywood in 2007, respectiv 2008. 

  Sunt curios ce parere aveti.

  V-am lasat pentru moment, dar revin eu :) BAU!

  Later edit.

  Am aflat acum si de a 3-a parte a Zeitgeist: Don't Mind the Men Behind the Curtain.

  Un documentar despre coruptul fundament al finantelor, despre credit ca metoda de transformare a oamenilor in sclavi, despre istoricul crizelor financiare si despre scenariul viitoarei crize financiare, semn al loviturii de stat masonice planetare, prin care se doreste disparitia totala a banilor de hartie si inrobirea intregii populatii a lumii. De-a lungul secolului trecut mai multe astfel de "crize" au fost provocate prin manipularea burselor si a masei monetare. Elemente din acest scenariu se regasesc si in "Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni" un document care descrie foarte bine evenimente curente sau ale secolului trecut, si constituie planurile dominării întregii lumi, întocmite de conducătorii francmasoneriei mondiale cu ocazia marelui congres secret francmasonic de la Basel, Elveţia, care a avut loc în anul 1897.  Acuma e chiar toata sa-i spunem "trilogia" Zeitgeist. Eu ultimul nu l-am vazut, dar ma pun in seara asta sa vad cum e. 

  Astept si parerile voastre. V-am lasat, BAU!