In data de 29 August, la ora 14 au fost facute tragerile la sorti pentru Cupa Uefa, turul I. Echipele romanesti intrate in competitie au ca adversare echipe din Europa destul de titrate, astfel:
  
    Poli Timisoara - Partizan
    Unirea Urziceni - Hamburg SV
    Vaslui - Slavia Praga
    Rapid - Wolfsburg
    Dinamo - Nijmegen
  
  Sa o iau pe rand acum.Poli are un meci destul de greu, Partizan fiind o echipa sarbeasca buna, si se stie ca sarbii sunt foarte lupatori, dar o echipa de care se poate trece.Am incredere ca Poli are maturitatea necesara sa intre in grupele Cupei Uefa.
  Unirea Urziceni, meci foarte greu, Hamburg fiind una din cele mai bune echipe din Germania.Tin minte meciul lui Rapid cu Hamburg tot din Cupa Uefa, acum doua sezoane, care nu a fost deloc usor!E cel mai greu meci al unei echipe romanesti se pare, dar eu sper ca Dan Petrescu sa reuseasca sa motiveze echipa si poate vor reusi sa se califice si ei in grupe, chiar daca e foarte greu.
  Vaslui - un meci greu si pentru ei, tinand cont de faptul ca Slavia a fost anul trecut in grupe cu Steaua, si au terminat pe locul 3.Dar, la cum merge Vasluiul in acest sezon, cred ca vor trece in grupe fara foarte mare greutate.
  Rapidul are un meci parerea mea destul de usor, tinand cont de experienta lor cu echipele nemtesti de acum doi ani.In plus, Peseiro pare un antrenor foarte bun, si echipa merge in acest moment foarte bine!
  Dinamo, aparent are cel mai mare noroc, joaca cu o echipa total necunoscuta, deci e cel mai usor meci al unei echipe romanesti.Doar sa nu faca greseala sa nu se motiveze, sau sa-i trateze de sus pe adversari, pentru ca se pot intampla surprize.Sper sa nu.
  Sunt curios si de parerea voastra de aceste trageri la sorti, iar eu sper ca toate echipele sa intre in grupe, si chiar sa se califice mai departe, in primavara europeana.
  V-am lasat, si astept comentariile voastre!
  Bau!

3 comments:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
meHIGH spunea...

cat de lipsit de orice imaginatie si creier tre sa fii sa postezi injuraturi ca si comentarii?foarte tare!esti zorro!stii sa scrii o injuratura si sa dai publish!BRAVO MA!

and3street spunea...

Man, mai facut curios de comentariul care l-ai sters, dar nu conteaza. La parerea ta despre grupele cupei UEFA pot spune ca sunt de acord cu tine in privinta faptului ca unele echipe romanesti au adversari mai puternici, altele mai slabi. As dori sa vad un joc de calitate la toate echipele romanesti chiar daca pierd sau castiga. Oare vor trata cu profesionalism jocul sau iar o sa vad talente teatrale pe gazon, greseli peste greseli elementare. Sper sa nu fie asa si sa aratam ca si noi stim sa luptam (AAAUUUU! cunoscatorii stiu la ce ma refer) Hai noroc si sa vedem ce se intimpla in joc;)