Vacanta pentru cateva zile ;)

  Astazi plec in sfarsit intr-o binemeritata vacanta. Dupa o vara destul de interesanta in care am avut licenta si admiterea la master, am simtit nevoia sa ma relaxez un pic, si pana in 20 august sunt plecat din ro.
  Merg in Austria, la Viena, sa vad "leaganul culturii europene"! ;;) Un oras frumos dealtfel, din moment ce Timisoara e supranumita Mica Viena. Si toti stim ca e super ok aici in tm.
  Cand revin, o sa ma laud cu poze si cu pareri de pe acolo.
  Pana atunci, sa nu fiti cuminti si sa faceti ce vreti ;)
  Bau!

21 comments:

Anonim spunea...

esti varza ba!
te plangi ca tinerii din ziua de azi nu au cultura, nu sunt interesati de scoala...
tu ai avut posibilitatea, dar degeaba... nici macar nu stii sa vorbesti corect romaneste. In 10 linii de text cat ai scris, sunt 3 greseli gramaticale rusinoase.
Lasa-te de scris si apuca-te de citit!

Anonim spunea...

Sunt de acord cu comentariul anterior.

Anonim spunea...

De mult nu am mai citit un post asa de insipid. De ce ai simtit nevoia sa scrii asa un cacat? Mai bine povesteai cu detalii cum a fost ultima ta diaree. Poate chiar se gasea vreun om interesat de asta. Sau puteai sa scrii o compunere despre vacanta. Orice era mai interesant.

Anonim spunea...

Imi cer scuze pentru primul post pe care l-am pus. Acum am observat ca de fapt nu sunt doar 3 greseli, sunt 5. daca mai descopar si altele oricum nu te mai anunt, ca e prea tarziu la varsta asta...

meHIGH spunea...

foarte tare frate, esti un zorro...sub masca anonimatului oricine poate lasa un comment, erai mai adevarat daca-ti llasai si numele...dar lipsa de tupeu e mare!
oricum, in caz ca mai gresesc, ca nu sunt robot, si poate mai scriu in graba unele lucruri accept cu cea mai mare placere observatii, dar directe, utile, nu anonime si jignitoare.
concluzie finala, esti un penibil, PENIBILULE! (esti ca aia ce au tupeu cand trec cu masina sa comenteze la cineva de pe trotuar - prietenii stiu la ce ma refer - si as vrea sa ma intalnesc cu unu ce are tupeu sa comenteze in fata!)

Anonim spunea...

Un sac de cartofi gandeste mai profund decat tine... Dar nu te arat cu degetul, voiam doar sa iti dau un sfat. Ar trebui sa incepi intai sa faci bastonashe si caciulitze, apoi sa scrii si un blog. Dar daca nu are tastatura bastonashe...

Anonim spunea...

Anonimule care esti anonim! Esti un, boschetar! Te, crezi smecher in spatele, tastaturii! (Aditah)

Anonim spunea...

decat analfabeti cu nume ca voi, mai bine anonim ca mine. ba voua nu va e rusine sa scrieti asa ineptii si sa va vada tot internetu? si aici ma refer la Aditah, ca autorul blogului macar am vazut ca incearca sa-si coreteze greselile, chiar daca nu reuseste.

Anonim spunea...

imi fac mea culpa! (Aditah, stii ce inseamna asta? Nu te-am injurat!) Am sesizat ca am scris si eu gresit 2 cuvinte in postul de mai sus.

meHIGH spunea...

Mai anonimule, is tare curios cine esti...si nu inteleg ce erori mai vezi tu in post, ca da, am observat si eu ca erau niste repetitii si alte lucruri marunte.Daca mai vezi tu ceva, point it out please.
Chiar nu ma supar daca mi se face o observatie, dar nu imi plac jignirile, si mai ales postate ca anonim.
Daca vrei trimite-mi un mail la adresa mihai.potoroaca@gmail.com si spune-mi cine esti...

meHIGH spunea...

pentru anonim - pana acum stiu despre tine ca esti din timisoara, ca folosesti vista si mozilla.Sunt curios daca mai gasesc info despre tine
probabil ca da ;;)

Anonim spunea...

Hai ca ma distrezi, mai meHIGH. stii sa folosesti si tu tracku de la google? esti perspicac. Dar te ajut de data asta. Fac analiza pe text cu tine. Deci, randul 1:
binemeritata (asa e corect, cauta pe google ca vad ca stii sa-l folosesti)
randul 7:
dealtfel (asa-i corect, vezi google)
randul 12: sa nu fiti cuminti si sa faceti ce vreti.
Tin se mentionez ca nu m-am mai legat de continutul textului (care e jale), ci doar de forma.

Anonim spunea...

Aditah din nou... vad ca esti tare, smecher anonimule. Nu stiu ce inepti vezi tu ca scriu, dar in post-ul meu nu vad, greseli. Eu, cred ca esti bulangiu.

meHIGH spunea...

am facut modificarile ;) am observat ca nu era ok ;)msik de atentionare

Anonim spunea...

Draga anonimule, din comentariile postate de tine nu pot decat sa deduc ca esti o persoana complexata si fara viata...sincer!

Anonim spunea...

ah si apropo, speaking of illiteracy..."CU COmentariul"?

Anonim spunea...

pentru anonima:
cat de idioata trebuie sa fii ca sa nu iti dai seama ca primele doua posturi sunt scrise de 2 persoane diferite? trecand peste acea cacofonie (care nu imi apartine), cum crezi ca as fi putut sa scriu eu ca sunt de acord cu mine?
meHigh se lauda ca poate sa afle info despre cei care pun comment-uri pe blog, deci el iti poate confirma asta.
aa si apropo, nu fi proasta! Faptul ca inchizi ochii la prostie vorbeste mai urat despre tine decat despre mine. Eu macar ma plictisesc la lucru. Dar tu ce scuza ai? De ce ai comenta pe marginea unui blog de cacat? E diferenta intre cei care scriu pe net asa > k sa scrie cat mai rpd pt k netu nui forml < si cei care incearca sa scrie corect, dar nu reusesc.

meHIGH spunea...

Hey, nu ma mai stresez sa caut cine ce si cum.Nu are nici un sens.Cine vrea sa intre pe blogul meu, sa intre, iar cine nu, linistit poate sa viziteze orice alt site din webul asta...ca e plin de orice informatie dorita.

Anonim spunea...

Nu sunt idioata, poate putin paranoica. Mi s-a parut dubios ca imediat dupa cateva minute cineva a postat ca e de acord cu postul tau. In fine, my bad..
Si da, e o diferenta intre cei ce scriu pe net asa " k sa scrie cat mai rpd pt k netu nui forml " si intre cei care incearca sa scrie corect (dar poate ca nu reusesc din acelasi motiv, graba). Diferenta e ca ei INCEARCA! Si ca nu isi bat joc de limba materna. Asa ca nu mai fi tu un prost si vezi-ti de treaba ta!

Anonim spunea...

Si te-ai gandit ca asa cum si tie ti-au scapat acele greseli intr-un post e posibil sa i se fi intamplat si lui? Eu cu atat mai putin te arat cu degetul, pentru ca recunosc ca atat lexicul cat si gramatica mea lasa de dorit, dar te sfatuiesc sa te pui in locul lui inainte sa il judeci. Cam asta ar fi tot ce am de spus...numai bine! :)

Anonim spunea...

Daca ar fi asa cum spui matalutza (din graba), si-ar fi dat seama imediat de greselile pe care le-a facut, cum am facut si eu dealtfel (si m-am corectat), dar teoria ta se cam clatina. Eu zic sa faci ciocu mai mic si sa vezi realitatea. Uita-te la posturile noi si o sa vezi ca greselile persista, pentru ca autorul crede ca asa este corect.