De cateva zile un nou scandal in fotbalul romanesc. Nimic nou in acest sens, dar de acesta data un scandal izbucnit dintr-un motiv penibil, culorile in care joaca Poli - sau oficial vorbind, FC Timisoara. Mie unul nu imi vine sa cred cand vad ca FIFA da o sanctiune de 6 puncte pentru ca echipa FC Timisoara are un site sau joaca in culorile alb-violet, desi clar tricourile jucatorilor sunt albastre. Si chiar daca ar fi alb violet echipamentul, care e problema? Inseamna ca si Fiorentina ar trebui sa nu mai joace in aceste culori, ca sunt ale lui Zambon, fostul patron al lui Poli Timisoara. Inseamna ca la fel si Steaua ar trebui sa aibe probleme cu Barcelona, ca au echipamentele la fel. Si cele de acasa si cele din deplasare.
  Cum poti sa dai o sanctiune pentru niste culori??? Culorile apartin unui om??? E INCREDIBIL!!! Eu unul sper ca se va retrage aceasta sanctiune, pentru ca e penibila!!! Si parte de vina aici o are clar FRF-ul, si nu spun aici de Kassai sau eu mai stiu cine, pentru ca eu nu stiu ce documente sunt acolo, dar ma refer de ce s-a aprobat de catre FRF echipamentul actual, daca se stia ca nu e bun? Trebuia sa se spuna de la iceput ca nu e ok, si atunci se alegeau alte culori!
  Oricum, fanii si-au facut treaba bine si au iesit in strada sa protesteze, si drept fapt nu mai e asa de grav ca a plecat Iancu, pentru ca a venit Tender, care e de-al locului, si poate face treaba buna. Multe voci spun ca Iancu a gasit momentul perfect sa plece, pentru ca nu mai avea bani sa sustina echipa, dar in moemntul de fata nu mai conteaza! In final e ok asa. Dar ar fi bine daca s-ar reusi atacarea deciziei si anularea ei!
  In final as vrea sa vad si parerea vostra despre acest caz si despre nationala, si urez bafta in continuare echipei FC Timisoara in campionat si in Cupa Uefa!!!