Dupa cum deja banui ca stiti, Staua a pierdut cu Bayern cu 1-0. A fost un debut ratat de stelisti care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor fanilor, printre care ma numar si eu.
  In orimul si in primul rand sunt dezamagit de Lacatus, care a facut o tactica proasta de joc, avand din primul minut o linie de mijloc care nu a dat nici un fel de randament, si pe care nici macar la pauza nu a schimbat-o!S-a vazut clar ca Toja nu e bun ca mijlocas central, a pierdut toate mingile!El e bun pe benzi, acolo unde alearga bine si centreaza...dar asta nu inteleg de ce nu s-a observat de catre cine trebuia...
  Continuand, eu nu inteleg de ce Bogdan Stancu, care e golgeterul echipei in momentul de fata, nu a fost titular, in spatele lui Arthuro.Ar fi facut o treaba mult mai buna acolo decat Toja. Inca un lucru ce nu il inteleg este de ce a fost introdus pe teren Ovidiu Petre, spre final de meci, cand esti condus cu 1-0. Trebuia aparat rezultatul? Ca un mijlocas la inchidere nu prea are treaba cu atacul.
  Si pe langa strategia proasta aleasa de la bun inceput, din pacate am mai avut si ghinion, cu cele doua bare!Dar si mai enervant este ca s-a marcat un gol pefect valabil de catre mai sus mentionatul Stancu, si a fost anulat total aiurea de centralul danez, pe motiv de faul la portar.
  Dar asta e, poate data viitoare, poate cu Fiorentina o sa aibe mai mult tupeu si Lacatus si jucatorii, sa porneasca de la inceput mai ofensiv, si ca joc, si ca mentalitate.
  Cam atat pentru acum, voi reveni maine si cu ce au facut echipele romanesti in Cupa Uefa.
  Celelalte rezultate inregistrate astazi in UCL au fost:

Liga Campionilor Grupa E
Manchester United 0 - 0 Villarreal
Celtic 0 - 0 Aalborg

Liga Campionilor Grupa F
Steaua 0 - 1 Bayern München
Olympique Lyon 2 - 2 Fiorentina

Liga Campionilor Grupa G
FC Porto 3 - 1 Fenerbahce Istanbul
Dinamo Kiev 1 - 1 Arsenal

Liga Campionilor Grupa H
Juventus 1 - 0 Zenit Sankt Petersburg
Real Madrid 2 - 0 BATE Borisov